Какво правим

Нови продукти с които изненадва приятно многобройните си клиенти и всички ценители на хубавата храна утвърдената на пазара марка „Българска трапеза“ ООД. Увеличавайки и без това богатия си асортимент от колбаси и деликатесни меса с превъзходен вкус, фирмата прави още една крачка в посока да защити високата си репутация и да се наложи още по-стабилно на пазара.

Как го правим

„Принцес Н“ ООД, и „Българска трапеза“ ООД има петнадесетгодишен опит в производството на разнообразни хранителни стоки и търговията с тях. През това време марката се е наложила на един от най-конкурентните пазари в България и си е спечелила името на коректен партньор и търсен от потребителите производител на качествени продукти, предлагани на конкурентни цени. Веригата за бързо хранене „Патето“, която е собственост на дружеството, пък бързо се утвърди като място, на което можеш да хапнеш вкусно, питателно и разнообразно на разумни цени и в уютна обстановка. „Българска трапеза“ притежава и супермаркет, чиято топла витрина е притегателно място както за ценителите на месните ястия, така и за почитателите на вегетарианската кухня. Вече тринадесет години „Принцес Н“ ООД е лидер и в кетъринга на територията на целия регион Монтана.

Кои сме ние

Фирмата повече от десетилетие инвестира в сграден фонд и технологични мощности, които да й осигурят водещо място сред предприятията, произвеждащи готови храни и салати. През цялото време на съществуването си „Принцес Н“ и „Българска трапеза“ залагат на няколко основни свои качества, за да затвърдят лидерската си позиция на силноконкурентния пазар с дълготрайни традиции в България. На първо място можем да поставим високите критерии за качество и отличното обслужване на клиента, но много важни са и бързата реакция пред нуждите на пазара, гъвкавостта при динамичните промени на бизнес средата, креативното и непрекъснато обогатяване на продуктовата гама и, разбира се, разумните цени.

От изключително значение за високите стандарти, поддържани от марката, е дълготрайното й сътрудничество с Пловдивския университет по хранителни технологии. По този начин „Българска трапеза“ ООД се опира на най-новите научни достижения и има възможност да работи с компетентни и изявени представители на академичните среди.

97

Обекта

100%

Гарантирано качество

214000

Щастливи клиента

Заводът за колбаси на „Българска трапеза“ в град Монтана е най-модерният по рода си в България. Той е съобразен с всички световни стандарти, използва най-висок клас немски и швейцарски технологии и отговаря на изискванията за качество на Европейския съюз до 2020 година.

Разгънатата му застроена площ е 2700 квадратни метра, разположени в двор, обхващащ повече от десет декара. Това осигурява възможност за спазване на високи екологични и здравословни критерии при създаването на разнообразната продукция на „Българска трапеза“.

Заводът има 72 отделни модерно изградени и оборудвани помещения, така че доставянето на суровината, производственият процес, съхраняването на готовата продукция и спедицията са обезпечени съобразно най-безкомпромисните стандарти в световен план. Всяка операция по приготвянето на продукцията на „Българска трапеза“ е изолирана от останалите, камерите за охлаждане, сушилните за колбасите и помещенията за съхраняване на готовата продукция са отделени едно от друго според най-стриктните изисквания, повърхностите са от най-висок клас и се почистват след всяка операция по създаване на качествените колбаси на българския пазар.

Макар и открит на Гергьовден 2016 година, когато кметът на Монтана Златко Живков преряза лентата на най-модерното предприятие за преработка на месни продукти у нас, заводът на „Българска трапеза“ е приемник на десетилетната традиция на марката „Българска трапеза“. В комбинация с високите технологии, използвани в производствения процес и професионализма на екипа, грижещ се да разполагате с най-добрите месни продукти на трапезата си, това гарантира, че можете да се доверите и, още повече, да се насладите на здравословен продукт, който е истинско удоволствие за сетивата.

Асортиментът на „Българска трапеза“ включва над 50 разнообразни продукта, създадени по специални, характерни за кулинарните вкусове на предците ни рецепти. Всеки от колбасите на марката се отличава с характерен, наситен и плътен вкус , изграден от професионален майстор технолог на базата на стародавна традиция.

Екологичните и здравни стандарти са приоритет за завода на „Българска трапеза“ в Монтана. Достатъчно е веднъж да се докоснете до неповторимия вкус на Северозапада, за да останете завинаги приятно изненадани, очаровани, запленени от него. Ръкавицата е хвърлена, а предизвикателството – голямо.

Ще дръзнете ли!?

Офис

Производствен цех

Сертификати